Kostrådgivning

Här kan du läsa om och välja det alternativ som passar dig bäst.

Kostpaket

3,5 h
2 400 kr

För dig som är dedikerad att genomgå en positiv förändring.

 1. Hälsoprofil

  Vid första mötet skapas en hälsoprofil. I profilen ingår en enkel mätning av kroppssammansättning, genomgång av din målsättning samt en kortare intervju där du får svara på ett antal frågor kring kostvanor och livsstil. Du får även instruktioner för hur du skriver en kostdagbok inför nästa möte

 2. Kostplan

  Du får en kostplan för tre veckor med rekommendationer som byggs på successivt för varje vecka. Du får även lunchrecept och tips kring hur du på ett enkelt sätt kan få i dig nyttig och varierad mat utan att behöva spendera allt för mycket tid på matlagning.

 3. Rekommendationer

  Vi går igenom dina slutliga kostråd där dina viktigaste rekommendationer sammanfattas. Du får tabeller med näringsrika livsmedel att basera din nya kost på, anpassade efter dina egna kostpreferenser. Vid detta möte får du också övningar att göra på egen hand för att jobba med den mentala biten av förändringen

 4. Uppföljning

  Vi utvärderar hur förändringen gått så här långt och diskuterar hur den fortsatta vägen ska se ut för att du på bästa sätt ska kunna ta dig framåt mot ditt mål. Efter detta möte kan du boka in uppföljningar för vidare coachning och stöttning av din kostförändring.

annelie borg lic konstrådgivare
Lic. Kostrådgivare

Jag är utbildad folkhälsovetare och kostrådgivare och har lång erfarenhet av att hjälpa andra att komma igång med bättre kostvanor. Det är aldrig för sent att ta tag i dig själv. Kontakta mig för vägledning!

Nyhetsbrev


Följ mig

Kontakt

goteborgskostradgivning@gmail.com

 0737 27 02 67

Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg

Kostrådgivning vegetarian

2 h
1 200 kr

Är du vegetarian och vill ha specifika råd kring vad du bör äta för att få i dig tillräckligt av viktiga näringsämnen? Eller känner du dig trött, orkeslös och har svårt att prestera på topp? Då är Kostrådgivning Vegetarian definitivt något för dig. I priset ingår 1 h rådgivning och 1 h uppföljning med diskussion och eventuell justering av rekommendationer. Du får även alla dina rekommendationer mailade till dig.

Hälsopaketet

4 x 1h
3 200 kr 

Vill du förändra ett beteende som du inte trivs med? Tillsammans arbetar vi med att utforska och stärka din motivation och din kunskap för att du ska lyckas göra den förändring du önskar. Utgångspunkten är ett kognitivt förhållningssätt samt MI-samtal och coaching. Hälsopaketet är ett samarbete mellan Göteborgs Kostrådgivning och Body Therapy som tillsammans har lång erfarenhet inom området.

Kostrådgivning

1 h
680 kr

Boka in dig på en timmas kostrådgivning och få effektiva kostråd som kan bidra till stora förändringar! Timmen inleds med att skapa en hälsoprofil där du får svara på ett antal frågor kring kost och livsstil samt formulera en målsättning. Utifrån dina nuvarande kostvanor får du sedan individuella rekommendationer som passar dig och som tar dig framåt mot ditt mål.

Onlineprogrammet

8 veckor
1 698 kr

Vill du få enkla, inspirerande recept och ett smart upplägg där du slipper laga mat varje dag? Då borde du prova Göteborgs Kostrådgivnings onlineprogram! Det är ett populärt och mycket effektivt sätt att skapa nya kostvanor som du kan bevara över tid eftersom de är så simpla och lätta att applicera i vardagen. Ett klockrent sätt att komma i form, spara pengar, äta bra och mår bra!