Föreläsningar & workshops

Föreläsningar & workshops för en bättre förståelse för kost och hälsa.

Kostföreläsning

Kostföreläsning där du får veta vad kroppen behöver, hur du kan äta bra och bli en mer medveten konsument. Fokus ligger på användbara kostråd som är lätta att ta med sig hem och förankra i vardagen. Några frågeställningar som berörs under timman är: Vad behöver kroppen för att må bra? Vad är nyttig mat? Är det viktigt att äta ekologiskt? Hur kan man komma igång att äta bättre? Vilka kostfällor bör man undvika?

Upplevelseföreläsning

Föreläsning kring kost varvad med provsmakning och praktiska, roliga övningar kopplade till innehållet. Ett annorlunda och uppskattat koncept som går utanför ramarna för den klassiska föreläsningen.

Heldags workshop

Låt er inspireras till en hälsosammare livsstil genom yoga, avkoppling, medveten närvaro, fysisk träning och samtal om stress, smärta och kost. Under dagen får ni teoretiska kunskaper varvat med praktiska övningar och metoder att ta med hem och applicera i vardagen. En rolig, uppskattad workshop som anordnas tillsammans med Body Therapy.

Individuell kostrådgivning

Nu finns möjligheten att beställa enskild kostrådgivning till hela eller delar av er personal direkt ute på företaget. Under 45 minuter ges individuella kostråd utifrån hur de nuvarande kostvanorna ser ut och det finns även utrymme att ställa frågor och få hjälp att sätta upp personliga mål för den som vill.

annelie borg lic konstrådgivare
Lic. Kostrådgivare

Jag är utbildad folkhälsovetare och kostrådgivare och har lång erfarenhet av att hjälpa andra att komma igång med bättre kostvanor. Det är aldrig för sent att ta tag i dig själv. Kontakta mig för vägledning!

Nyhetsbrev


Följ mig

Kontakt

goteborgskostradgivning@gmail.com

 0737 27 02 67

Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg

Intresserad?

Hör av dig med vad ert företag är intresserade av. Jag kan även skräddarsy upplägg efter era önskemål.