Föreläsningar & workshops

Inspireras till att skapa nya, hälsosamma förändringar för hela personalen

Kostföreläsning

Under 1,5 h får ni kunskap om vad kroppen behöver, hur man kan äta bättre och bli mer medveten om vad man ska titta efter i mataffären. Fokus ligger på att inspirera till att göra enkla förändringar av kosten och att förankra dessa i vardagen. Det finns även utrymme att diskutera just det som ni vill ta upp, det som är aktuellt på ert företag. Några frågeställningar som berörs under timman brukar vara: Vad är nyttig mat?  Hur kan man göra för att komma igång att äta bättre- och fortsätta med det efter tid? Vilka kostfällor bör man undvika?

Kostrådgivning i samtalsform för personalen

Kostrådgivning i grupp är ett nytt koncept som infördes under hösten 2019 och som blivit mycket uppskattat. Vi kommer ut till ert företag 8-10 gånger för att diskutera kost utifrån olika aktuella teman samt hjälper er att hitta nycklar till hur ni på enkla sätt kan förändra kosten på just er arbetsplats. Passar er som vill ha ett skräddarsytt upplägg och jobba mer aktivt och ingående med kosten under ett antal månader.

Heldags workshop

Låt er inspireras till en hälsosammare livsstil genom yoga, avkoppling, medveten närvaro, fysisk träning och samtal om stress, smärta och kost. Under dagen får ni teoretiska kunskaper varvat med praktiska övningar och metoder att ta med hem och applicera i vardagen. En rolig, uppskattad workshop som anordnas tillsammans med Body Therapy.

Individuell kostrådgivning

Nu finns möjligheten att beställa enskild kostrådgivning till hela eller delar av er personal direkt ute på företaget. Under 45 minuter ges individuella kostråd utifrån hur de nuvarande kostvanorna ser ut och det finns även utrymme att ställa frågor och få hjälp att sätta upp personliga mål för den som vill.

 

annelie borg lic konstrådgivare
Lic. Kostrådgivare

Jag är utbildad folkhälsovetare och kostrådgivare och har lång erfarenhet av att hjälpa andra att komma igång med bättre kostvanor. Det är aldrig för sent att ta tag i dig själv. Kontakta mig för vägledning!

Nyhetsbrev


Följ mig

Kontakt

goteborgskostradgivning@gmail.com

 0737 27 02 67

Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg

Intresserad?

Hör av dig med vad ert företag är intresserade av. Ni kan även få skräddarsydda upplägg efter era önskemål.