”För kortidsboenden och äldreboenden med eget kök som vill investera i de måltider som serveras och utöka sin attraktionskraft med en hälsosam, modern meny”
Måltidsförnyelse på boenden
Vi ses vid åtta tillfällen och diskuterar olika teman som rör kosten, så som exempelvis socker, läkande mat, varierad kost, protein eller tillagningsmetoder. Utifrån dessa teman diskuterar vi vid varje tillfälle även fram sätt att implementera dessa nya kostinslag i er verksamhets vardagliga måltidsupplägg och veckomeny.
Detta brukar vara populärt bland både personal och de boende och efter åtta veckor har ni fått en ny, modern meny utifrån kostråd som håller år 2025.
Temaveckor i köket
Denna tjänst köps ofta som påbyggnad av ”Måltidsförnyelse på boenden” och innebär att personalen får spinna vidare på de teoretiska kunskaper de fått under veckorna med kostteman och förnyelse av måltider. Detta sker genom åtta komplimenterande tillfällen med konkret matlagning för personalen i köket.
Säcken knyts ihop på ett tydligt sätt då den teoretiska kunskap ni nu fått får tillämpas i praktiken. Ett roligt och modernt upplägg för att fördjupa sina kunskaper, som brukar vara uppskattat av alla.