Om Göteborgs Kostrådgivning

Göteborgs Kostrådgivning startades av mig, Annelie Borg. Jag är Lic. kostrådgivare och utbildad folkhälsovetare och startade företaget för att kost är ett av mina största intressen och jag ville hjälpa människor hitta ett hållbart, enkelt och bra sätt att förändra sina matvanor.

Mitt mål är att få andra att uppleva positiva hälsoeffekter och förstå hur kosten inverkar på hälsan. Detta genom enkla kostupplägg som fungerar även för den som har en stressig vardag. Jag hjälper dig att komma i form, äta bra och må bra!

Varför fungerar det?

För att mina rekommendationer är simpla men effektiva och enkelt kan appliceras i vardagen. De  innefattar god och näringsrik mat med hela, rena livsmedel som grund. Jag anpassar  dessutom rekommendationerna efter hur du äter i dagsläget så att det blir en stegvis förändring som inte känns orimlig att fullfölja.

annelie borg lic konstrådgivare
Lic. Kostrådgivare

Jag är utbildad folkhälsovetare och kostrådgivare och har lång erfarenhet av att hjälpa andra att komma igång med bättre kostvanor. Det är aldrig för sent att ta tag i dig själv. Kontakta mig för vägledning!

Nyhetsbrev


Följ mig

Kontakt

goteborgskostradgivning@gmail.com

 0737 27 02 67

Engelbrektsgatan 59, 412 52 Göteborg