1 kycklingfilé
½ broccoli
1 chili
1 näve färsk koriander
1 näve kefirlimeblad
1 näve thaibasilika
1 burk kokosmjölk
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
½-1 msk röd currypasta
rapsolja att steka i
1 Hacka lök, vitlök, chili och broccoli i bitar. Häll lite rapsolja i en gryta/wokpanna och lägg i currypastan. Låt steka ihop en stund under omrörning.
2 När currypastan blandats väl med oljan häller du på kokosmjölken.
3 Skär kycklingen i bitar och lägg i grytan. Låt koka några minuter. Se efter om kycklingen är färdig och koka lite till om det behövs.
4 Häll i resterande ingredienser och koka i några minuter till. Har du grönsaker som morot, zucchini eller vitkål hemma så släng i det också.
5 Servera med ris och toppa med massor av färsk koriander för bästa smak.